Value360: Onafhankelijke allround adviseurs met een helikopterview op het doolhof van providers en aanbieders in telefonie, cloud en internetverbindingen.

UITGEVERIJ TRICHIS

HAMILTON BRIGHT

PCPO MIDDEN-BRABANT

THE VITA GROUP

TITAN PROJECTS

WILLEMSEN SPORT

 

HAMILTON BRIGHT

 

 

Aanleiding

Hamilton Bright uit Sneek, een organisatie met ruim 700 vaste medewerkers bouwt en versterkt merken op de winkelvloer van haar relaties. Doordat de medewerkers veelal bij opdrachtgevers aan het werk zijn, wordt er vrijwel uitsluitend mobiel gewerkt, dus met laptops en smartphones. Op het hoofdkantoor in Sneek komt eigenlijk maar één vaste lijn binnen.

 

De situatie

De overeenkomst voor de mobiele abonnementen die zo’n belangrijke rol innemen binnen de organisatie verliep. Bij elkaar ging het om zo’n zevenhonderd SIM-kaarten. Het is duidelijk geen geheim dat het contract afliep, want Hamilton Bright werd platgebeld door aanbieders met de meest fantastische aanbiedingen. Wat dan te doen?

 

De aanpak

Jan Kalter, IT manager van Hamilton Bright: “Ik moet eerlijk bekennen dat ik sceptisch stond tegenover adviseurs - alleen gaan voor de provisie en het belang van de klant vergeten. Value360-adviseur Marcel van der Kooi was in deze anders. Hij is echt onafhankelijk. We hebben hem in ons team gehaald. Samen met de Marcel hebben we een tenderdocument opgesteld. Daarna zijn we gezamenlijk op een zeer prettige wijze de marktverkenning en uiteindelijk de contractonderhandelingen ingestapt.”

 

De keuze

Na pittige onderhandelingen met twee overblijvende partijen kwam KPN voor Hamilton Bright als beste aanbieder uit de bus.

 

Het resultaat

Jan Kalter: “Onze financiële besparing is fors, zeker 30.000 euro per jaar. Maar belangrijk is dat we ook zijn overgestapt op het landelijk dekkende 4G-net van KPN. We verwachten dat de kwaliteit van de verbindingen beter is en daardoor sneller ons werk kunnen doen. Met adviseur Van der Kooi, ook uit Sneek, haal je een expert aan tafel die van de hoed en de rand weet. Hij prikt alle mooie verkoopverhalen van die aanbieders kapot, dat is een belangrijke toegevoegde waarde”

 

www.hamiltonbright.com

 

OVER ONS

DIENSTEN

CASES & REFERENTIES

CONTACT

HOME

NIEUWS