Value360: Onafhankelijke allround adviseurs met een helikopterview op het doolhof van providers en aanbieders in telefonie, cloud en internetverbindingen.

UITGEVERIJ TRICHIS

HAMILTON BRIGHT

PCPO MIDDEN-BRABANT

THE VITA GROUP

TITAN PROJECTS

WILLEMSEN SPORT

 

TITAN PROJECTS

 

 

Aanleiding

Titan Projects biedt totaaloplossingen voor specialistische apparatuur in de mijnbouw, proces industrie en petrochemische industrie. Titan verzorgt het ontwerp, installatie en bouw, inspectie en onderhoud. En dit doen Titan wereldwijd.

 

 

De situatie

Titan heeft een eigen kantoor in Chicago, USA waarmee uiteraard veel contact is. Ook onderweg. Bellen vanuit Europa met Amerika is vooral vanaf mobiel echter toch nog steeds een kostbare aangelegenheid, zeker in de hoeveelheden zoals dat bij Titan gebeurd.

 

De aanpak

Value360 had Titan Projects al eerder geholpen met de vervanging van de oude traditionele telefooncentrale en ISDN lijnen naar een moderne hosted telefonie oplossing. Ook behartigt Value360 voor Titan de mobiele contracten. Vanuit die rol heeft Value360 de communicatiestromen binnen Titan inzichtelijk kunnen maken.

 

De keuze

Dit heeft geleid tot een aantal aanpassingen in de wijze van communiceren binnen Titan, waarbij de eerder geïmplementeerde telefonie oplossing nog meer een centrale rol heeft ingenomen.

 

Het resultaat

De aanpassingen die door Value360 zijn voorgesteld in ingevoerd hebben er voor gezorgd dat de maandelijkse communicatiekosten flink zijn gedaald, terwijl het aantal gesprekken aanzienlijk is toegenomen.

 

www.titanprojects.nl

 

OVER ONS

DIENSTEN

CASES & REFERENTIES

CONTACT

HOME

NIEUWS