Value360: Onafhankelijke allround adviseurs met een helikopterview op het doolhof van providers en aanbieders in telefonie, cloud en internetverbindingen.

UITGEVERIJ TRICHIS

HAMILTON BRIGHT

PCPO MIDDEN-BRABANT

THE VITA GROUP

TITAN PROJECTS

WILLEMSEN SPORT

 

UITGEVERIJ TRICHIS

Jan Laban - Directeur

 

 

Aanleiding

Vanuit vestigingen in Breda en Rotterdam geeft Trichis boeken en gesponsorde bladen uit. Al meer dan 20 jaar is de onderneming actief en werkt voor bedrijven, overheden en instellingen. Trichis beschikt tevens over eigen productie, en voert zodoende ook ontwerpwerkzaamheden uit in opdracht voor derden. Fortado adviseerde de uitgeverij op vlak van mobiele en vaste (hosted)  telefonie.

 

De situatie

 

De aanpak

De oorspronkelijk vraag van de klant was: kan de telefooncentrale in Breda uitgebreid worden? Al pratend over de situatie met 2 locaties en de hierboven geschetste omstandigheden heeft Peter van Doorn van Value360 de mogelijkheid van het creëren van één virtueel kantoor met behulp van hosted telefonie uitgelegd en toegelicht.

 

De keuze

Peter heeft een drietal leveranciers gevraagd om een offerte en deze op inzichtelijke wijze aan Jan Laban van Trichis gepresenteerd. Hieruit bleek één partij veruit de beste oplossing te bieden. Flexibel en voor de beste prijs-/prestatieverhouding. Met die partij is een presentatie van de oplossing georganiseerd en is er een contract getekend.

 

Het resultaat

 

www.trichispublishing.nl

 

OVER ONS

DIENSTEN

CASES & REFERENTIES

CONTACT

HOME

NIEUWS